Wellness részlegünk az aktív kikapcsolódást szolgálja, de ugyanúgy része lehet egy kötetlen baráti vagy üzleti beszélgetésnek is.
A komplexumot egy 15 méter hosszú és 5 méter széles 150 cm vízmélységű medence, egy jacuzzi, egy infra- és 2 db finnszauna, valamint egy gőzkabin alkotja.
 
Szállóvendégeinknek a tökéletes pihenés érdekében köntöst biztosítunk, illetve egy-egy törölközőjegyet.
A törölközőjegy használata: Szállóvendégeink a beköltözéskor kapnak egy-egy törölközőjegyet, melynek segítségével friss törölközőt, illetve fürdőlepedőt igényelhetnek a wellness részlegbe. Az úszómester adja át a kívánt textíliát, a jegy átadását követően. Használat után az úszómester visszaadja a törölközőjegyet, amely a továbbiakban is felhasználható. A jegyet az utazáskor a recepción kell leadni.

Házunkban fitness terem valamint masszázs szoba is megtalálható, melyek segítenek egy-egy fárasztó üzleti tárgyalás után az ellazulásban.
Masszázsra előzetes regisztráció után fogadunk vendégeket, a szolgáltatás igénybevétele recepciónkon valamint központi számunkon egyeztethető.

Wellness részlegünket a szállodai kihasználtságtól függően vehetik igénybe nem szállóvendégeink.
Minden csütörtökön és szombaton szaunaszeánszokra várjuk kedves vendégeinket, mely egy pihentető vagy akár frissítő, vidám negyedórás közös szaunázás, ahol a hőmérséklet és az illatok kifejtik hatásukat, hogy vidámabban folytatódjon a nap!
Szeánsz fajták: "Sül" a sör, Kávés bőrradír, Mézes relax, Jeges tavasz. Szaunamesterünk: Szaffi.
 
 
Nyitva tartás:  
Hétfő – Péntek:  14:00 – 21:00
Szombat – Vasárnap: 09:00 – 20:00


  

  

 

← vissza, az előző oldalra