I. Krisztina (Alkotó Energia Tábor)
2018.06.25
„Kedves Márti és Laci,
a lányaim, a táborozók, az oktatók és a magam nevében is nagyon szépen köszönöm a múlt heti Alkotó Energia Tábor megvalósításában végzett munkátokat – és kérem, hogy elismerésünket és köszönetünket tolmácsoljátok a kollégáitoknak is! Valamennyi résztvevő egyöntetű véleménye az volt, hogy ilyen profi és kedves kiszolgálással, ennyire igényes környezettel és ilyen finom ételekkel még soha nem találkoztak: kizárólag szuperlatívuszokban nyilatkoztak az Erzsébet Nagy Szállodáról.
Vendégeink jó érzése közös sikerünk: számítunk rátok jövőre is!
 
Cs. Ildikó
2018.06.20
Gyönyörű a szálloda, az ételek kíválóak, bő választék. A személyzet udvarias és segítőkész. Köszönjük a vendéglátást.
 
H. István
2018.05.24
„Minden nagyon szuper!
 
R. Zoltán
2018.04.07
Csúnya esős reggelre ébredtünk ma 07.04.18. A recepción és utána a két rendkívül kedves hölgy elfeledtette velünk a rossz reggelt és egy csodálatos érzést okozva kedvességükkel távoztunk a hotelból. Biztos szép napunk lesz! Kívánom ezeknek a nagyon kedves dolgozóknak is!
 
András (booking.com)
Pozitívum: Gyönyörű szálloda, szuper személyzet
Negatívum: Ételek minősége
 
F. Zsófia
2018.02.11
Nagyszerű, igényes szálloda nagyon kedves személyzettel. Szeretnénk visszatérni és barátainknak is ajánlani fogjuk a szállodát. Egyetlen apróság: tollpárnával még tökéletesebb lenne. Köszönjük! :-)
 
K. András (rendezvényszervező, Budapest)
2018.02.21
„Ezúton szeretném megköszönni, a múlt heti vendéglátást az Erzsébet Szállóban! Kollégáimmal együtt köszönjük, a tiszta, kényelmes szobákat, a rugalmas hozzáállást a szobák variálásához, és foglalásához! Külön köszönjük az ingek vasalását, a napi takarítást, az ágynemű áthúzásokat (mikor még későn szóltunk akkor is készségesen álltak hozzánk kollégái) a finom vacsorát, és a kedves,- rugalmas és elnéző személyzetet! Minden nagyon rendben volt, ahhoz hogy a hosszú munkanapok után pihenhessünk Önöknél! Köszönettel”
 
S. Gyula
2017.12.10 
„Kiválóan éreztük magunkat, mindennel nagyon elégedettek voltunk, örömmel fogjuk tovább ajánlani. Köszönettel”
 
Sz. Kriszti
2017.11.22
„Még mindig mindenki a hétvégéről beszél!!!Egyszerűen fantasztikus élmény volt. És az volt a legjobb, hogy mindig, mindenhol nyugodtan tudtunk beszélgetni. Nagyon ránk fért. Külön kiemelném a finom ételeket, banános smoothiet, szauna szeánszokat…:-) Még egyszer ezer hála és köszönet neked a sok-sok segítségért!”
 
J. Sándorné
2017.10.27
„Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük!”
 
B.A.
2017.10.27
„A vízforraló és a kávézási-teázási lehetőség egyénileg a szobában nagyon figyelmes gesztus! Abszolút pozitív, nagyobb választékot a tea filterből hiányoltam (kamilla, Earl Grey, zöld tea) esetleg egy db kávétejszín, aki angolosan issza a teát. Köszönettel!
 
E. Zsuzsanna
2017.10.15
„Tökéletes volt minden.”
 
„Ez a szálloda volt életem egyik olyan helye, ahol a kényelem és a kedvesség teljes összhangban van. Szerelmemmel itt voltam a legboldogabb.”
..
 
K. Tamás & K. S. Szabina
„Nagyon szépen köszönjük az egész csapat munkáját, mindannyian nagyon jól éreztük magunkat! Számtalan pozitív visszajelzést kaptunk vendégeinktől, hogy mennyire szép a szálloda, milyen jó a kiszolgálás, finomak az ételek, udvarias a személyzet, egy szóval mindent rendben találtak, találtunk.”
 
Michelle
2017.08.31
„Gyönyörű hely a maradásra”
 
Svetlana
2017.08.03
„Óriási köszönet a szívélyes vendéglátásért.
 
N. Emese
2017.06.25
„Külön dicséret az étteremben dolgozó felszolgálóknak. Kedvességből, segítőkészségből, udvariasságból csillagos ötös.
 
M. Julianna
2017.06.25
„Messzemenőkig pozitív a véleményem, egyetlen olyan dolgot sem találtam az itt töltött 5 nap alatt, amibe bele lehetne kötni! Az ételek minősége és ízvilága, a felszolgáló személyzet hozzáállása magasan felülmúlta az elvárásaimat, elképzeléseimet! Mindent köszönök, örökbíteni fogom a szálloda jó hírét!
 
N. Zsuzsanna 2017.06.25
„Maximális udvariasság, kedvesség a személyzet részéről, ízlésesen kialakított igényes, barátságos környezet.”
 
B. Éva 2017.06.25
„Egyszerűen szuper! 5*”
 
V. Gizella
2017.06.24.
„Csodálatos 5 napot töltöttünk itt. Köszönet érte”
 
B. Gergő
2017.06.22
„Nagyon kedves a recepciós személyzet. Tiszta, rendezett környezet.”
 
László
2017.06.05
„Minden a helyén, kiváló ár-érték arányban! Csendes, tiszta, jól felszerelt szálloda kedves, barátságos személyzettel. Minden tetszett, kiválóan éreztük magunkat. Szívesen jövünk még, bátran ajánljuk mindenkinek.
 
H. Péter
2017.05.22
„ A hétvégén volt szerencsém egy esküvőt tartani Önöknél! Mind a vendégek, mind a szolgáltatók visszajelzése egyöntetűen az, hogy kifogástalan a helyszín! Ceremóniamesterként a magánvéleményem picit bővebben kifejteném. A helyszín küllemre csodálatos, a kerthelyiség elsőrangú kihelyezett szertartásokhoz. A személyzet mosolygósan profi. Külön köszönet Hegedűs Lászlónak az étterem menedzsernek! Az ételek finomak és bőségesek. Házasulandó pároknak jó választás!”
 
B. Balázs
2017.05.14
”Eszméletlen finom, ízletes fogásokat ettem! Igazi gasztronómiai élmény volt! Le a kalappal!”
 
B. Zita
2017.04.17
„Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. A mindennapok monoton nyomásából szerettünk volna kikapcsolódni a férjemmel és ez maximálisan sikerült. Nagyon köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon aranyosak voltak a nyuszik az udvaron, jó volt hogy megsimogathattuk őket. A szauna szeánsz is nagyon jó kikapcsolódás, feltöltődés volt.”
 
Chasan
2017.04.17
„Nagyon jó volt itt, ajánlani fogjuk a szállodát.”
 
R. Barbara
2017.04.09
„Nagyon kellemes, pihentető hétvégét töltöttünk itt. A személyzet minden tagja nagyon kedves és segítőkész volt, ezúton is köszönjük nekik is ezt a csodás hétvégét. Reméljük még visszatérhetünk majd a szállodába a közeljövőben!”
 
D. A.
2017.03.24
„Óriási köszönet a szívélyes fogadtatásért. Sokadik alkalommal rendezünk konferenciát, meglátásom szerint ez a legjobb helyszín ilyen szakmai találkozókra.”
 
S. Csaba
2017.03.10
„Mindenki nagyon kedves!”
 
Ó. Tibor
2017.03.05
„Alapjában mindennel meg voltunk elégedve! Észrevételként: A wellness részlegből ki kell menni a szabad levegőre, mert az éttermet nem lehet másképp megközelíteni. Jó lenne egy óra a hátsó wellness részlegbe (jakuzzi környékére) is.
 
N. Knacnatryan
2017.02.15
„Reggeli választékát lehet bővíteni könnyebb ételekkel, salátákkal, zöldségekkel, gyümölcsökkel. „Minden más ideális volt és komfortos. Köszönöm.”
 
H. Andrea
2017.02.10
„Már másodjára jövünk, :-) ez mindent elárul.

← vissza, az előző oldalra